Verzorgingsproducten

“Wat ruikt mijn hond toch weer lekker en wat is de vacht weer glanzend zacht..”

Aldus mijn klanten wanneer zij hun hond weer op komen halen.

Shampoo voor alle vachttypen     

Botanische formule met natuurlijke extracten uit o.a Aloë, Propolis en Witte Wilg.Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Shampoo speciaal voor frequent gebruik en geschikt voor alle soorten vachten. Reinigd de huid en voedt de vacht diep door een speciale combinatie van Keratine en vitamines C + E + Panthenol. Verrijkt met de reinigende extracten van Aloë, Witte Wilg en Propolis als talg regulator en ingrediënten die de vacht doen verfrissen

Shampoo voor de lange vacht.

Botanische formule met natuurlijke extracten van uit Ginkgo Biloba, rijsteiwitten en zonnebloemzaad.
Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Shampoo speciaal ontwikkeld voor honden om lange en geklitte vachten te herstructureren en de sterkte van de vacht te herstellen, dankzij de rijsteiwitten en zaden van de zonnebloem. Het complex van Keratine, vitamines C + E + Panthenol en Ginkgo Biloba extract voedt de vacht en versterkt vanaf de wortel.

Shampoo voor de donkere vacht.

Botanische formule met natuurlijke extracten uit rode grapefruit en granaatappel. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.


Shampoo speciaal ontwikkeld om de glans te stimuleren en te doen herstellen van dof uitgeslagen donkere en zwarte vachttypen. Verrijkt met Keratine, vitamines C + E + Panthenol en antioxidant extracten van rode grapefruit en granaatappel ter bescherming van de natuurlijke oxidatie van de vacht, terwijl de rijsteiwitten zorgen voor glans en ontwarren.

Ruwharige en volume shampoo.

Speciaal ontwikkeld om ruwharige vachten te reinigen: zoals Terriers en Schnauzers, zonder te verzachten of te verzwaren. Deze shampoo reinigt de huid diep zonder conditionerende toevoegingen om de juiste textuur van ruwe vachten te herstellen en het behouden van volume voor een betere trimbehandeling. Het bevat reiningsmiddelen uit plantaardige ingrediënten en een complex van hoge concentraties Keratine, Creatine en vitamine C + E + Panthenol.

Verrijkt met natuurlijke extracten van Aloë Vera voor revitaliteit en hydratatie. Rode grapefruit beschermt de huid en het haar tegen oxidatie en Witte Wilg als talgregulerend middel.

Milde shampoo voor puppy’s en de gevoelige huid.

Botanische formule met natuurlijke extracten uit Groene thee, Engelwortel en honing en verrijkt met rijst en melk. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Shampoo ideaal voor de tere vacht van puppies en voor de meest gevoelige huid. Melk en rijsteiwitten, in combinatie met vitamines C + E + Panthenol, voeden het haar diep en verzachten de huid; met natuurlijke extracten van Groene thee, Engelwortel en honing voor een zachte bescherming.

Ophelderende shampoo voor de witte vacht.

Botanische formule met natuurlijke extracten uit Bamboe, Lotusbloemen en Lijnzaad. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Shampoo speciaal ontwikkeld voor honden met witte en heldere vachten. Dankzij een specifiek pigment welke de gelige kleur al vanaf de eerste toepassing neutraliseert.Verrijkt met Keratine en vitamines C + E + Panthenol als voedend complex terwijl Bamboe, Lotusbloemen en Lijnzaad extracten een langdurige glans geven aan de vacht.

Anti-insecten shampoo

Botanische formule met essentiële oliën van Geranium en Cajeput (White Tea Tree). Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Shampoo voor honden, speciaal samengesteld voor een afstotende actie tegen muggen, vliegen, teken en vlooien. Geformuleerd met essentiële oliën van Geranium en Cajeput algemeen bekend als White Tea Tree Oil. Verrijkt met een complex van Keratine, vitamines C + E + Panthenol en natuurlijke extracten uit Tijm en Kamille. Vrij van insecticide stoffen en parabenen

Herstructurerende en ontwarrende conditioner

Botanische formule met natuurlijke extracten uit Bamboe en Lotusbloemen, verrijkt met rijsteiwitten en zonnebloemzaad. Reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Deze volumerende en herstellende conditioner is geschikt voor alle soorten vachten en in het bijzonder voor de beschadigde en geklitte vachten. Verrijkt met rijsteiwitten en ceramides gewonnen uit zonnebloempitten om de glans en conditie van het haar te herstellen en kalmerende extracten uit Bamboe en Lotusbloemen.

Revive spray

Een mix van sublieme, verfijnde en elegante geuren, verrijkt met Jojoba, Lijnzaad en Zonnebloemolie.

SOORTEN HAAR: geschikt voor alle soorten en alle rassen.

BELANGRIJKE INGREDIËNTEN: Jojoba-oliën, Lijnzaad en Zonnebloempitten, keratine.

ACTIE: deodorant met lang behoud van functie en geur.

GEBRUIKSAANWIJZING: Spray naar wens op de vacht, gelijkmatig en vermijd contact met de ogen.

Glans & Ontklitspray

Botanisch geformuleerd met natuurlijke extracten uit Bamboe en Lijnzaad. HIGH PERFORMANCE BI-PHASE FORMULA.

Ideaal voor de meest verwaarloosde en verwarde vachten. De nieuwe alcoholvrije formule met een laag gehalte van siliconen, gecombineerd met een innovatieve techniek die de werking van de specifieke bestanddelen in twee afzonderlijke fasen mengd en dat enkel door het schudden van de fles vóór gebruik. Het garandeert uiterst hoge bescherming van de vacht tegen de schadelijke elementen zoals zon, zout water, chloor, verontreiniging en drogen. Verrijkt met cosmetische siliconen voor een droog en licht gevoel.

Oogcontour reinigingslotion

Vrij van alcohol, boorzuur, parabenen en ftalaten.

Botanische formulie met natuurlijke extracten uit Groene thee, Lotusbloemen en het water van Ogentroost.

Zacht reinigingsmiddel specifiek voor de dagelijkse verzorging van de oogcontouren van honden en katten. Ideaal om te oogafscheiding te verwijderen, op basis van Groene thee, rustgevende Lotusbloemen en gedestilleerd water van kalmerende en verfrissende Ogentroost. De eiwitten geëxtraheerd uit Moringa zaadjes beperken de hechting van deeltjes vervuiling en smog op het haar, voor een meer duurzame bescherming. Geurvrij.

Oorreinigingslotion

Botanische formule met natuurlijke extracten uit Propolis en Witte Wilg.
Verrijkt met etherische olie van Cajeput (White Tea Tree).
Zacht reinigingsmiddel zonder spoelen, ideaal voor de dagelijkse verzorging van de uitwendige gehoorgang van honden en katten. Het bevat plantaardige glycerine, hydraterende en antibacteriële extracten van Propolis en Witte Wilg ter voorkoming van nare geuren en Cajeput etherische olie (White Tea Tree) met zijn pijnstillende, antiseptische en antimicrobiële eigenschappen.

Oor pluk poeder

Helpt het voorkomen en genezen van Hotspots!

Een mix van speciale poeders met hechtende en grijpende werking om het haar snel en gemakkelijk te verwijderen in het uitwendige oor van de hond. Volledig samengesteld zonder kalk, wordt dit poeder exclusief gemaakt met farmaceutische en cosmetische kwaliteitsingrediënten voor de totale veiligheid van de mens tijdens dagelijkse en herhaald gebruik zonder contra-indicaties voor zowel de hond als voor de trimmer. De etherische olie van Cajeput (White Tea Tree) heeft antibacteriële en antiseptische eigenschappen welke de kenmerkende nare geurtjes helpen voorkomen en verwijderen. De hoge concentratie van zinkoxide beschermt en voorkomt huidirritaties en roodheid veroorzaakt door plukken in dit gevoelige huidgebied.

Hydraterd masker voor extreem volume.

Een professionele behandeling speciaal ontwikkeld om te herstructureren en volume te geven aan dun en zwak haar zonder te verzwaren, en pluizige en beschadigde vachten te voeden en te verzachten. Rijke verzachtende crème voor een licht en duurzame gevoel ideaal voor de meest dunne en verwaarloosde vachten met gebrek aan body en volume en diep moet worden gerevitaliseerd en geconditioneerd. Aanbevolen voor alle rassen en texturen, ideaal voor krullende of steile vacht en geschikt voor wit, zwart en kleur (bijvoorbeeld Poedel, Bichon Keeshond, Shih Tzu, Chow Chow, Pomeriaan). De Keratine als een krachtig hydraterend ingrediënt geeft onmiddellijk elasticiteit en vitaliteit aan het haar in combinatie met Creatine en vitamine C + E + Panthenol welke het haar herstructureren voor een dikkere en gezondere vacht. De zeer hoge concentratie van natuurlijke oliën van Jojoba en Macadamia voeden het haar diep van wortel tot punt en wikkeld het haar langs de gehele lengte in een beschermende en glanzende laag.

ActiVet Universal Pro Paars

De ultieme Dierenborstel. Harde universeel borstel van het merk Activet. De juiste borstel voor harde vachttypen. Ze werken vele malen sneller dan alle andere borstels en hebben een erg lange levensduur. Hierdoor zijn ze hun investering meer dan waard. De borstels hebben afgeronde edelstaal pinnen waardoor deze niet scherp zijn. Ook hebben ze een flexibele borstelkop welke ideaal in gebruik is. De professionele varianten zijn allemaal aan twee kanten te gebruiken. 

ActiVet Universal Pro Groen

De ultieme Dierenborstel. Zachte flexibele slicker borstel van het merk Activet. De juiste borstel voor zachte vachttypen. Ze werken vele malen sneller dan alle andere borstels en hebben een erg lange levensduur. Hierdoor zijn ze hun investering meer dan waard. De borstels hebben afgeronde edelstaal pinnen waardoor deze niet scherp zijn. Ook hebben ze een flexibele borstelkop welke ideaal in gebruik is. De professionele varianten zijn allemaal aan twee kanten te gebruiken. 

Waterblazer Paw R . volledig regelbaar.

2200 watt. geleverd met 3 blaasmondjes & extra filter.

Makkelijk bedienbaar en 3 standen in temperatuur te zetten.