Even voorstellen

Voor de beste vachtverzorging voor uw hond bent u bij mij aan het juiste adres. Jessica’s Trimsalon… De hondentrimsalon in Lobith

Zo ben ik opgegroeid met honden en mocht ik vanaf zes jaar met mijn grote zus mee naar onze verzorgpony’s. Op mijn dertiende kreeg ik mijn eigen pony een haflinger. Vanaf 2004 heb ik mezelf geleerd om paarden te scheren, mijn eigen pony en die van vrienden en kennissen. In 2009 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Medewerker paarden-houderij en paardensport. Hier heb ik mijn kennis en kunde opgedaan over de omgang met alle soorten paarden. Inmiddels scheer ik al meer dan vijftien jaar paarden en pony’s met veel plezier en op uiterst professionele wijze. Helaas scheer ik op het moment geen paarden meer.

In 2008 haalde ik voor het eerst mijn eigen hond Ruby uit het asiel. Samen zijn wij verhuist naar Doetinchem in de achterhoek.  Ik heb haar 11 jaar gehad is helaas heb ik haar moeten gaan op een geweldige leeftijd van 19 jaar. Ik mis haar nog elke dag!

Zo ben ik Horse & Dog Grooming gestart

Naast het scheren van paarden heb ik allerlei andere beroepen uitgeoefend maar ik miste toch de passie met mijn werk.  Toen kreeg ik een buurvrouw die naast mij een trimsalon ging openen. Het begon al gelijk te kriebelen en ik dacht. “dat wil ik ook!!!!” Zo ben ik in 2016 begonnen met opleiding om hondentrimster te worden bij De Hondentrimopleiding. Mijn Stage heb ik gelopen bij Trimsalon Lady and the Tramp (of te wel mijn buurvrouw Martine Bos. In 2017 heb ik succesvol mijn opleiding afgerond en mijn diploma als Hondentrimster in ontvangst genomen.

Vanaf april 2016 sta ik ingeschreven bij de KVK met mijn eigen bedrijf Horse&Dog Grooming. Ik ben een jaar werkzaam geweest in de trimsalon van Martine maar heb gewerkt onder mijn eigen naam. Zo had ik ook mijn eigen klanten.

In 2017 kreeg ik de mogelijkheid om bij  dierenartsenpraktijk Zelhem een eigen trimsalon te openen. Nu loopt het als een trein en ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Inmiddels woon ik sinds 2018 samen met mijn vriend en zijn lieve kat Milan in Tolkamer. Door mijn geweldige beroep als hondentrimster ben ik enorm enthousiast geworden over de Labradoodle.  In Januari 2020  hebben wij  Australian Labradoodle gekocht Charlie bij Gelderse Doodles in Didam.

In december 2020 zijn mijn vriend en ik trotse ouders geworden van onze zoon Joey. Nu ik moeder ben heb ik besloten om nog maar 3 dagen in de week te werken. Ik moest hierdoor ook een keuze maken in mijn werk en het trimmen van honden is beter te combineren qua werktijden dan het scheren van paarden. Helaas ben ik daardoor in januari 2021 gestopt met het scheren van paarden.

In Juni 2022 ben ik verhuisd naar Lobith met mijn trimsalon. Er kwam een schitterend pand leeg te staan en ik was er gelijk bij! Mede doordat ik veel al veel klanten had uit omgeving Arnhem, Duiven, Zevenaar, Babberich en Didam durfde ik deze stap te nemen. Gelukkig gaan er sowieso een hele hoop klanten mee verhuizen. Zo hoef ik niet van alle lieve hondenvriendjes afscheid te nemen die jaren lang trouwe klant zijn geweest.